torstai 22. elokuuta 2013

Aika astua käsityökaapista ulos

Tämä ajatus on muhinut jo pitkään. Nimittäin ajatus siitä, että aloittaisin ihan ihka oman käsityöblogin. Nyt mä sen tein!

Käsityöt ovat aina olleet lähellä sydäntäni, mutta viimeisimpien vuosien aikana niistä on tullut intohimoni. Vuonna 2012 valmistuin tekstiiliartesaaniksi. Koulu missä opiskelin ei ollut parhaasta päästä, mutta sitä kautta eksyin nykyiseen työpaikkaani, lankojen pariin!

Langat eivät suinkaan pysyttele vain työpaikallani, vaan kotiini on kertynyt valehtelematta varmasti lähemmäs 10kg lankaa. Suurimmaksi osaksi vapaa-aikani käytänkin näiden lankojen neulomiseen ja virkkaamiseen. Ja näistä töistä aionkin blogissani kertoa.

Saanen esitellä myös uskollisen käsityökaverini, joka varmasti tulee välillä vierailemaan postauksissani, koirani Urhon:
Paras käsityöystäväni, joka uskollisesti jaksaa aina vahtia vieressä neulomuksiani. Puikoilla Fifi-huivin alkua.
Olen pitkin vuotta ottanut kuvia töistäni ja merkannut ylös muistiinpanoja niistä ja niinpä aionkin palata myös näihin töihin tulevissa postauksissani. Meneillään on myös kova kilpailu siskoni kanssa, kumpi käyttää vuodessa enemmän lankaa ja tämän kilpailun olen päättänyt voittaa! (johdossa ollaan tällä hetkellä ;D)

Siispä tervetuloa seuraamaan blogiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti